Kvalitet

Thermostat

Thermostat

Dobbelt lav-emissions belægning reflekterer varmen tilbage i rummet. Opvarmning er mere effektiv og energiforbruget er lavere.

Thermostat
Mere Mindre
זכוכית איכותית

Comfort Glass

Comfort Glass holder huset varmt om vinteren og forebygger overophedning om sommeren. Derudover beskytter det møbler og tæpper mod at falme, takket være 95% blokeringen af UV-strålerne.

Det skyldes alt sammen termorudens 2-lags glas, fyldt med krypton gas, og tilført to lav-emissions belægninger.

זכוכית איכותית
Mere Mindre
חלון בטיחותי

Safe Guard

Vær sikker! Safe Guard gør vinduet modstandsdygtigt mod storme og kategori 1 orkaner, samt fantastisk glasbeskyttelse mod stød både udefra og indefra, inklusive en livstidsgaranti mod haglskader på ruden.

I vinduer udstyret med Safe Guard teknologien, er den indre rude lamineret og har to lag rivefast folie. Den ydre rude er hærdet og 6 mm tyk.

חלון בטיחותי
Mere Mindre
חסימת רעשים

Noise Block

Nyd stilheden! Noise Block teknologien reducerer ekstern støj 50% mere effektivt end sammenlignelige vinduer på markedet.
Den består af en 6 mm tyk, hærdet ydre rude, et avanceret inddækningssystem og en indre rude med 2 lag støjdæmpende film. 

חסימת רעשים
Mere Mindre
7 שנים אחריות

Next 20 Guarantee

Next 20 guarantee (20 års garanti) – garantien på 20 år følger vinduet uanset hvem der ejer bygningen. Dette giver værdi når bygningen sælges videre eller udlejes, og giver dig ekstra tryghed.

7 שנים אחריות
Mere Mindre
Titan Glass

Titan glas

Titan glas er ensbetydende med nem rude vedligeholdelse - spar tid og besvær på at  rengøre vinduer, takket være den titanium selvrensende belægning på ydre glasoverflader.

Titan Glass
Mere Mindre
הגנה מקסימלית

Max protect

Vores produkters pålidelighed. Vi er en del af en gruppe der har 75 års erfaring, og vi lever og ånder for vinduer.

Vores produktionsproces er strengt kontrolleret for at sikre, at den opfylder de højest mulige standarder. Vi er så overbeviste om vores vinduers høje kvalitet, at vi giver dem 20 års garanti - den længste garanti på markedet. 

הגנה מקסימלית
Mere Mindre
Master Wood

Master Wood

Vi garanterer, at alt vores træ er certificeret og nøje udvalgt Arctic Nordic Pine, der er kendt for sin fremragende densitet og store holdbarhed på grund af meget barske vejrforhold i området.

Master Wood
Mere Mindre
התקנה מהירה

Quick install

Undertagskraven reducerer væsentligt den tid, der kræves til at montere et ovenlysvinduer.

התקנה מהירה
Mere Mindre