- Sort

- Gul

- Rød

- Petroleumsblå

- Grå

- Hvid

- Mørkeblå

- Beige

Om Dakea

Om Dakea

Velkommen til Dakea!

Dakea er en del af Altaterra’s produktprogrammet indenfor ovenlysvinduer. Vi ønsker at fremstille ovenlysvinduer og tilbehør af højeste kvalitet, og yde unik service til gevinst for både professionelle og private. Altaterra Kft. er ejet af danske VKR Holding koncernen.

Erfaringen og den know how der stammer fra 75 års innovation, design og produktion af ovenlysvinduer, sikrer dig fuld tilfredshed med vores vindue i de næste 20 år, mindst.

ISO certificerede produktionsfaciliteter i verdensklasse med garanteret kapacitet, der er opmærksomme på og gør alt for at forsyne dig med det bedst mulige produkt, fra det færdige ovenlysvindue helt ned til den mindste detalje (hver skrue, hver operation og hver eneste materialekomponent er testet i forhold til de højeste standarder). Denne fulde opmærksom på detaljerne og den lange erfaring er det, der virkelig gør forskellen for dine kunder, der kræver ydeevne på højeste niveau i hele produktets levetid og som giver ro i sindet. 

Dakea, 20 års tryghed

Hvert produkt du køber hos os, giver boligejerne flere funktioner og længere garanti, end de kunne få for de samme penge ved de fleste andre produkter, der er til rådighed på markedet. 

Få ekstra 10 års tryghed og stor merværdi for dit hjem.

Mere